Welkom op Flatfishers website.


IJsstrijd

20 Februari gaat het gebeuren, de IJsstrijd ten bate van de Nierstichting. De opbrengst zal benut worden voor de ontwikkeling van en draagbare kunstnier. Dat is een heel goed en nuttig doel, genoeg reden om ook mee te doen. En iedereen kan me daarbij helpen. Door geld te doneren aan de Nierstichting, het liefst via mijn actiepagina, kunnen jullie mij 'dwingen' om een rondgang van 100 km over het ijs van Biddinghuizen te laten maken. Dat zal dus 20 rondjes van 5 km zijn.
Om op mijn actiepagina te komen, klik je op de 'widget' aan de rechterkant!

Ik heb ook een pagina gemaakt met meer informatie over waarom ik de Nierstichting wil helpen.De website bestaat uit vier delen: vissen, geocaching, triathlon en aquariumhouden. Klik op één van de foto's aan de rechterkant voor het gedeelte waar je naar toe wilt. Er wordt dan een nieuw venster geopend. Op die manier blijft het hoofdmenu ook bestaan, als je dan naar een ander gedeelte wilt, hoef je alleen naar het betreffende venster te gaan. Scheelt me een hoop teruglinkjes naar het hoofdmenu te maken. Luiheid, ik weet het!
vissen, altijd leuk geocaching, ook altijd leuk triathlon, ook vaak leuk aquarium, vaak ontspannend...
Enkele externe linkjes:
www.ahv.nl www.geocaching.com www.mtbeekhoven.nl www.triathlonforum.nl www.nierstichting.nl www.geocaching.com www.geocaching.nl