Welkom op mijn geocaching-sectie

Geocaching is een leuke hobby waarbij je veel verschillende aspecten tegenkomt. Puzzels, wandelingen, klimpartijen, kennis en logisch nadenken. Met als ultieme doel dat uiteindelijk een logboekje gevonden moet worden. Erg leuk om te doen. Op internet is hierover al heel veel informatie te vinden, dat ga ik verder niet beschrijven.
Echt iets toevoegen is moeilijk, maar een aantal zeken en belevenissen vind ik toch het vermelden waard.

Links vind je de links!Voor meer algemene informatie over geocaching,
klik op één van de onderstaande plaatjes:

www.geocaching.com www.geocaching.nl


Een dagje Texel
Op 18 oktober ben ik naar Den Helder gereden om met de fiets over te varen. Doel was om alle caches van het eiland te scoren. Of dat gelukt is?

Leuke kaartjes
Op het forum van GC.NL kwam ik html-script tegen waarmee je kaartjes kunt maken waarop je met kleur kunt aangeven waar je caches hebt gevonden. Een kaart van Nederland op provincie-niveau en een kaart van Europa op land-niveau. Grappig.

Database GPS 60
Ik heb ook een database gemaakt met alle Nederlandse plaatsnamen. Die kan je in je GPS 60 laden, ter vervanging van de Worldwide City Database van Garmin. Lijkt mij wel nuttig, maar ik heb inmiddels al lang geen GPS 60 meer en gebruik dit dus zelf niet meer. Maar wie wil, kan het gebruiken!