Sportvisserij


Mijn eerste vissen ving ik als jongen van een jaar of 10. Mijn ouders waren niet bepaald bekend met hengels en visvangen. Toch werden mijn broer en ik snel enthousiast. We hebben het nu over 1979 ofzo! Inmiddels zijn er vele jaren gepasseerd en vele vissoorten gevangen.

In 1996 zijn we voor het eerst in Denemarken geweest, daar hebben we heel veel avonturen beleefd, misschien ga ik daar nog wel eens over schrijven.

Van recentere datum zijn de karperperikelen. Daarover kan je op de volgende bladzijden wat meer lezen!
Allereerst is er van alles te vertellen over het materiaal.
Maar misschien vind je het leuker om te lezen over mijn karpervisserij.

Inmiddels zijn de karperperikelen alweer wat verleden tijd, nu vooral druk met triathlon. Kan verkeren. Desondanks wel gevist, op brasems, zeg maar gerust vloermatten!

Denemarken


Mijn favoriete visvakantiebestemming, het vissen in de Oostzee. Prachtig helder water waar je prima kunt waden of met een klein bootje kunt vissen. Of met de bellyboat (de Nederlandse term voor een floattube...). Het plan is om in mei 2010 weer eens een paar dfagen te gaan. Daarvoor moet natuurlijk wel al het materiaal in orde zijn, om te beginnen met een dropperline, om met vliegjes achter een sbirulino te vissen.