You can place your slogan here.
This would also be a great spot for a top product pitch.
ZWEMBAD ZUID MOET OPEN BLIJVEN !!
Designed by donjossie
Home
ACTIECOMITÉ ZWEMBAD ZUID WINT INNOVATIE-AWARD
WYSIWYG Web Builder
ACTIECOMITÉ ZWEMBAD ZUID WINT INNOVATIE-AWARD.

Het Actiecomité dat strijdt voor het open houden van Zwembad Zuid heeft zondagmiddag tijdens het Maasboulevardfeest de innovatie-award “ Meer dan handen award” in ontvangst mogen nemen uit handen van wethouder Maarten Groene.
Een onafhankelijke jury heeft de prijs toegekend. In de toelichting c.q. motivatie schrijft de organisatie :
” Het actiecomité zet zich in voor het behoud van Zwembad Zuid. Het comité bestaat al jaren maar is sinds 2010 extra actief vanwege de dreigende sluiting. Het comité stopt veel energie in het behoud van Zwembad Zuid, onder andere door het samenstellen van goede rapportages met financiële en technische kaders. Een samenwerkingsverband met zoveel partijen is een unicum””
In een reactie laat de voorzitter van het comité weten dat het comité erg blij is met deze erkenning en toekenning. “ We hebben in het belang voor Schiedammers een mooie waarderingsprijs in ontvangst mogen nemen. We hopen dat we as woensdag tijdens de raadsvergadering de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen”.  Zoals reeds bekend is het comité hier optimistisch over.
De geldprijs die het comité in ontvangst mocht nemen nl een cheque van € 250,—is terstond en spontaan geschonken aan het Sofia Kinderziekenhuis, het doel waarmee de Stichting Maasboulevardfeest dit weekend actief is geweest.
Naast de Innovatie- prijs waren erg nog drie prijzen te winnen in de categorie Passie, Competentie en Verbinding. In totaal zijn er 19 vrijwilligers en 9 vrijwilligersgroepen voorgedragen voor één van de vier awards. 2011 staat in het teken van het Europees jaar van het Vrijwilligerswerk.

Schiedam, 26 juni 2011

Mari Dingenouts, contactpunt media Actiecomité  010-4269017/06-10121438
DSC_0159
DSC_0167
DSC_0169
DSC_0171