Welkom

Sinds 1 april 2007 is in de wijk Drielanden in Harderwijk Autorijschool Hoeven gevestigd.

Dit jaar bestaat Autorijschool Hoeven 12,5 jaar! Extra korting, zie prijslijst!

 

Met een instructeur die vanaf 1998 ervaring heeft in het geven van rij-instructie en theorieles voor de categorie B (personenauto) en de afgelopen jaren een hoog slagingspercentage heeft bereikt, ben je verzekerd van een geslaagde rijopleiding. Percentages zijn te bekijken op: rijschoolgegevens personenauto in Harderwijk van het CBR.

Autorijschool Hoeven biedt je een degelijke rijopleiding tegen een redelijke prijs. Bij deze vertrouwde rijschool met 1 lesauto geldt nog een persoonlijke benadering. Faalangstige leerlingen en leerlingen met ASS (Autisme Spectrum Stoornissen) en AD(H)D zijn hier ook van harte welkom.

The practical and theory lessons are also given in English. So when the Dutch language is not so well controlled in order to follow the lessons well, you've come to the right place.

De praktijkexamenplaats is Harderwijk. In deze omgeving vinden de meeste praktijklessen plaats. Daarnaast wordt ook ervaring opgedaan in grotere steden zoals Amersfoort en Utrecht. Leerlingen uit de omgeving worden opgehaald voor de praktijklessen. Wie verder woont kan op eigen gelegenheid naar Harderwijk komen.

Tot ziens bij Autorijschool Hoeven