terug naar kater

 

 

Ch.Young Gaudi van de Kraayenberg

 

 

 

 

 

roepnaam: Gaudi

Kleur;      lilac

Geboren; 25-04-2009

Ouders  ; Int.Ch. Blueprint’s Fausto, chocolate

                Ch. Byanfa’s Lovely Pleun, lilac

 

Bloedgroep;  (d.m.v. DNA)    A, draagt b

Gaudi draagt Cinnamon

 

Gaudi draagt geen langhaar. Ook dit is d.m.v. een DNAtest vastgesteld

 

Gaudi komt uit HCM/PKD negatief geteste ouders

   

PKD-negatief; 24-01-2011

HCM-negatief; 26-08-2010

Dit mooie kereltje is gefokt door Els Prudon. Toen zij Pleun bij Fausto bracht dacht ik al meteen dat dit weleens een heel mooi nestje kon worden. En dat bleek zo te zijn. Het nestje bestond uit een choc katertje, een lilac katertje en een choc poesje.  Toen het nestje vier weken oud was gingen we naar het lilac katertje kijken. Ik viel als een blok voor dit ventje. En ik ben Els dankbaar dat wij voor hem in aanmerking mochten komen. Zijn naam op de stamboom moest met een Y beginnen. Niet een van de makkelijkste letters. We mochten zelf een naam bedenken.  Young is Koreaans en betekent ‘voor altijd’. Gaudi komt van de beroemde Spaanse kunstenaar Antonio Gaudi.

We zijn heel benieuwd hoe onze kleine Gaudi uit gaat groeien.

 

 

               

.

Gaudi word toch al een hele kerel zo langzaamaan

               

 

 

Gaudi is uitgegroeid tot een prachtige lilac vent.  Op show doet hij het goed. Vorig showseizoen is hij drie keer BIS geworden en van die drie keer twee keer BOB.

Op het gebied van dekken is Gaudi echter nog niet zo succesvol. We hadden gehoopt op mooie nakomelingetjes van hem.  Maar tot op heden is het dekken hem niet gelukt. Hij probeert het wel maar het lukt hem echter niet. De laatste maanden was hij zo ongelukkig. Had last van zijn hormonen en was ook behoorlijk afgevallen. Dat is het me gewoon niet waard. Dus heb ik Gaudi in augustus een Suprelorinchip laten geven. Hij is weer happy, hij speelt, is vrolijk, eet weer lekker, kortom; hij zit  weer lekker in zijn vel. En dat is me veel meer waard.