terug naar poezen

Blueprint`s Heavenly Hazel

 

 

 

Roepnaam; Hazel

Kleur; lilac

Geboren; 02-12-2007

Ouders; Ch. Blueprint’s Fausto, chocolate

             Ch. Blueprint’s Diva, blauw-crème

Bloedgroep B

 

PKD-negatief; 24-01-2011

HCM-negatief;  26-08-2010

Hazel werd samen met haar blauw-crème zusje bij ons geboren. Eigenlijk zou er geen poesje meer blijven, maar ik kon haar niet weerstaan en dus bleef ze. En we genieten volop van haar. Het is zo’n lieverd. Ze heeft niet zo’n heel licht lilac vachtje, maar wel een heel mooi kopje. Hele grote ogen in een rond kopje.

Zij is de tweede nakomeling van Fausto die hier is gebleven. We zijn erg benieuwd hoe ze uit gaat groeien. Het lijkt er op dat een grote poes wordt!

Ook Hazel heeft model gestaan voor wat nieuwe foto`s, ze groeit al heel mooi uit vinden wij

 

    

 

Hazel is uitgegroeid tot een mooie volwassen poes. De plannen waren om een nestje met haar te fokken. Helaas gooiden blaasstenen roet in het eten.

Inmiddels is Hazel geopereerd en ook meteen gesteriliseerd. Vanwege haar dieet kon Hazel niet bij ons blijven wonen. Het is voor ons de allereerste keer dat er een poes herplaatst moest worden. Daarom ben ik ontzettend blij dat ze bij onze dochter Sabine mocht komen wonen. Zo is ze toch dichtbij.  Hazel  is onlangs verhuisd en woont nu bij Sabine en Cedric. Het gaat gelukkig heel goed. Maar wij missen onze kletskous ontzettend hier in huis.