terug naar poezen

CH.Blueprint's Wondering Misty

 

     

Kleur; lilac

Geboren; 24-03-2001

Ouders: Eur. Ch. Blueprint’s Boeddha, lilac

             Eur. Ch. Blueprint’s Oprah

Bloedgroep A

HCM en PKD negatief getest

 

Misty is een mooie lichte lilac poes. Zij is de enige nakomeling van Boeddha die ik zelf heb. Ze heeft haar prachtige velletje van haar vader geërfd. Zeker als kitten deed ze het erg goed op show. Ze is verschillende keren BIV, BIS en zelfs BOB geworden. Maar toen ze eenmaal in de volwassen klasse mee mocht doen hield ze het voor gezien. Ze veranderde op show werkelijk in een monster wat niet meer te hanteren was. En omdat ik nog steeds vind dat de poes het showen leuk moet vinden heb ik besloten haar voortaan thuis te laten.

Op een gegeven moment werd het tijd voor een nestje. Nou, dat had heel wat voeten in de aarde! Bij verschillende katers herhaaldelijk op visite geweest en madam liet zich niet dekken! Hoe jammer ik dit ook vond, zeker omdat ze een kind van Boeddha was, het ging gewoon niet lukken. Soms moet men zich bij bepaalde zaken neerleggen en dat heb ik dan ook maar gedaan. Dus van Misty hebben we helaas geen nakomelingetjes.

Thuis is ze altijd in mijn buurt te vinden. Is heel erg aanhankelijk naar mij toe. Mensen die ze niet kent daar wil ze ook liever geen aai van. Wanneer bezoek dit toch doet laat ze duidelijk merken daar niet van gediend te zijn.

Misty is inmiddels al tien jaar en een echte Brit met karakter!