DJ JarnO, de artiestennaam van Jan Haaring, begon ooit op 15-jarige leeftijd als dj met zijn eigen drive-in-disco "Disco Inferno". Gedraaid op vele Westlandse schuurfeesten, draaide als dj alle genres. Op 18-jarige leeftijd kreeg hij op woensdagavond zijn eigen radioprogramma bij de destijds bekende Westlandse piratenzender "Radio De Glazen Stad".

Op 25-jarige leeftijd besloot hij een punt te zetten achter zijn dj hobby en zich te richten op zijn andere grote hobby, krachtsport. Daarin redelijk succesvol geweest met als hoogtepunt zijn kwalificatie voor de Sterkste Man van Nederland in 2004.

Na 15 jaar actief te zijn geweest in de krachtsport vond hij het mooi geweest. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en zijn liefde voor het dj'en kwam weer boven. Na een tijdje zelf geoefend te hebben besloten om de DJ Total Skills cursus bij de Pioneer DJ School in Amsterdam te gaan volgen.

Vanaf toen ging het hard, zijn dj skills groeiden met de week en in juni 2016 mocht hij namens de Pioneer DJ School, samen met een aantal andere getalenteerde leerlingen (Alex Bryar en Dimitrovic), draaien tijdens het festival Westlandse Cross in Naaldwijk, waar ook de bekende Westlandse dj's Luca Perra en Asonn en de landelijk bekende dj's DJ José en DJ Jurgen draaiden.

© DJ-Jarno 2017

DJ JarnO II Biografie
DJ JarnO II Biografie
DJ JarnO II Biografie
DJ JarnO II Biografie