Design Taarten

Gepersonaliseerde taarten voor bruiloften, verjaardagen en bedrijven.meer >>

 Zo uit de oven

Ambachtelijke appeltaarten, boterkoek en heerlijke cheesecake.
meer >>

 Banket

Heerlijke koffiebroodjes, speculaas, gebak en de beste koekjes.
meer >>

 

Taarten maken een bijzondere gelegenheid extra speciaal. Een verjaardag, bruiloft, verhuizing of geboorte: met een stukje taart is dat nog leuker. En wat is er nu mooier en lekkerder dan een taart speciaal voor de gelegenheid gemaakt en bovendien in stijl gedecoreerd?

Sinds de bruiloft van mijn dochter in 2011 heb ik mijn oude passie voor het banketbakkersvak weer opgepakt. Jaren geleden ben ik geschoold als banketbakker en heb ik dat beroep met veel plezier uitgevoerd. Toen ik in 1997 mijn werk over een andere boeg gooide, is het bakken en kokkerellen beperkt gebleven tot in de eigen keuken. Tot mijn dochter dus aankondigde te gaan trouwen. Direct kwam het idee om voor haar de bruidstaart te maken. Daarmee herontdekte ik nog meer het plezier van het bakken en versieren van taarten.

Inmiddels heb ik weer vele mooie en smakelijke taarten mogen maken voor familie en vrienden. En allen waren ze blij verrast door het uiterlijk en de smaak. Naast de taarten maak ik ook decembersnoepgoed als speculaas en pepernoten en natuurlijk ook cupcakes voor iedere gelegenheid.

Wil je ook een Taart van Hans proeven? Neem dan contact op voor meer informatie.

* Verplicht