•   NL |
  •   EN   |
  •   FR  |
  •   DE |

FILMLIJST
DE ULTIEME OPLOSSING
VOOR AL JE FILMS

Hou alle films (gezien of nog te zien) bij!
Altijd de juiste film informatie bij de hand.
Ook uitgeleende films kan je bijhouden.

Lees meer

HET BIJHOUDEN VAN
ALLE CONTACT DATA
KUNT U DOEN MET

“Contacten Manager”
"Contacten Manager Plus"
"Contacten Manager Pro"

Lees meer

WIL JE OVERZICHT
IN JE FINANCIELLE
SITUATIE DAN IS

“Financieel Overzicht”
hiervoor de oplossing.

Lees meer

BILJARTCLUB
ADMINISTRATIE
BIJHOUDEN

Doe je met
“Biljartclub Administratie”Lees meer

JE INBOEDEL KAN JE
BIJHOUDEN MET
DE PROGRAMMA'S

“Inboedel Manager”
"Inboedel Manager"
"Inboedel Inventaris"

Lees meer


Welkom op mijn website

  • Nieuw & Updates

    by Mrah Development

Aanpassingen portfolio  >>

De website is voor het laatst bijgewerkt op 27-09-2017 (met dank aan Hill Valley Works en
Sandy Coast Engineering)

De laatste aanpassing zijn de systeemkaarten bij Bridge
De laatste aanpassing is de verbeterde MP3 bestanden (64) bits inlezen bij Audio

Microsoft Excel heeft mij altijd al geboeid. Dat was al zo toen ik nog werkte, maar daarna ben ik mij in VBA gaan verdiepen. Het gevolg is een uiteenlopende reeks programma's met voor elk wat wils. De meeste zijn door mij gemaakt, sommige gevonden en aangepast en andere doorontwikkeld tot een volwaardig product.

  Zoek je een bepaald programma, of wil je jouw Excel geknutsel een professionelere "look" geven, benader mij dan!
 Ik vind het leuk om freeware te maken en anderen te helpen als die bereid zijn wat uurtjes testwerk voor hun programma te doen.

Aangezien ik niet gauw tevreden ben, worden diverse (voor eigen gebruik gemaakte en hier te downloaden) programma's steeds weer verbeterd. Het is dan ook raadzaam om af en toe hier weer eens terug te komen om te kijken of er voor jou nog nieuwe versies of updates zijn te downloaden. De programma's ontlenen hun functionaliteit voor een groot gedeelte aan macro's (geprogrammeerde automatische taken achter de schermen van Excel) die met behulp van VBA (Visual Basic for Applications) zijn gemaakt.

Omdat ook ik in mijn beginperiode door diverse mensen op weg ben geholpen op het gebied van de informatica, huldig ik het motto 'elkaar op dat gebied te helpen waar het kan'. Dat 'helpen' houdt natuurlijk niet in, dat als je mij iets vraagt, dat ik dat dan ook maar eventjes voor je ga maken. Maar als je mij bijv. benadert met een opzetje voorzien van een duidelijke vraag en informatie omtrent jouw probleem, dan wil ik je uiteraard best helpen door te bezien of ik het mogelijk voor je kan oplossen. Een garantie daarvoor geven kan ik niet, maar de wil tot een bijdrage aan de oplossing is bij mij altijd aanwezig.

  Heb jij ook een leuk of interessant Excel bestand dat je hebt gemaakt en met mij wilt delen?  Schroom dan niet en stuur het.

Op deze website vind je een grote hoeveelheid aan programma's die je gratis mag gebruiken. De programma's heb ik echter wel beveiligd en daarover lees je meer op de contactpagina. Veel plezier met de programma's. En heb je gevonden wat je zocht en beleef je er ook nog plezier aan, dan stel ik het op prijs als je me dat zou willen laten weten.

Het downloaden van een bestand (van OneDrive) gebeurt door op het programma met de rechtermuistoets te klikken en dan in het getoonde keuze menu te kiezen voor downloaden.

Mocht je een lastig te omschrijven probleem met een van mijn programma’s tegenkomen dan kan een Stappenomschrijving de zaak verduidelijken.

  • In Windows 7 of 8 type je de letters PSR in het zoekvak en begint daarna het probleem op te nemen.
  • Na het opslaan stuur je mij het ZIP (Gecomprimeerde) bestand.

Ik beloof je dat ik er zo spoedig mogelijk naar kijk en het voor je probeer op te lossen.

Bedankt voor je bezoek


Nieuws en Updates

Het weer bij ons in:
Den Haag
Meer weer in Den Haag