Hazewinkel & Slebos

      Transportmij H&S Oldenzaal    


         Transport over de weg zand of asfalt uw zegt het maar  Hazewinkel & Slebos staat voor uw klaar.

Of het nu gaat om 1 kuub zand  of 1000 kuub zand H&S doet het. VRAAG NAAR DE VOORWAARDEN.

Ook voor het transporteren van asfalt beschikt Hazewinkel-slebos over het juiste materieel. Bijna alle kipper auto's zijn voorzien van overdruk dit voor het vervoer van vervuilde grond. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de planning.  

0541-514395     G.Engbers of F. Hazewinkel. R. Slebos

Transport van zand, transport van grind, transport van vervuilde grond, transport van slib behoord ook tot ons dagelijks werk.


Containertransport ----- dieplepel verhuur

Containertransport Dagelijks zijn combinaties van Transportmij onderweg om transport opdrachten uit voeren voor al hun klanten. Het werkgebied hierbij in heel Nederland.


Grondverzet

Als het om grondverzet en grondverbetering gaat, kunnen we letterlijk en figuurlijk bergen werk verzetten. Van transport van zand, grind, asfalt en puin tot spitten, egaliseren en uitgraven ook bij bouwputten: wij pakken het graag en goed aan. Bijna alle dieplepels zijn voorzien van overdruk cabine.

 Inzet materieel
We verhuren verschillend materieel dat allemaal bestuurd wordt door onze vakmensen die vlot en precies werk afleveren.

Alle mensen zijn VCA gecertificeerd.


Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn willen wij u verzoeken om contact op te nemen met het volgende nummer  0541-514395 .   Per mail mag ook.

  mailto:info@hazewinkelslebos.nl 

Hazewinkel & Slebos

 


Aan kennelijke druk-of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Op bijna alle foto's  zitten Auteursrecht op (copyright) dus je mag mijn foto's ook niet zonder mijn toestemming op internet zetten. Of voor andere doeleinde gebruiken. Web master twentetransport       mail   twentetransport@gmail.com


deze site is  gemaakt door  www.twentetransport.nl

 

Home