Missers van de jaren  70  tot  2014 . stuur ze op, en alles wat leuk is.

Je zit vast, en er worden  foto's van je gemaakt  leuk of niet ,het staat er op,en gaat de wereld rond.Heb foto's stuur ze dan op naar het onder staande mail adressen en ze worden geplaatst In Twente gebeuren toch relatief weinig met kippers maar als het gebeurd is het meteen goed mis.mocht je over een foto beschikken, stuur die dan in, en ze worden geplaatst op deze pagina.   twentetransport1@gmail.com of  twentetransport@hotmail.com  

Snelheidsovertredingen op de weg met de auto. vrachtauto's, autobussen en motorvoertuigen met aanhangwagen.enz wat kost dat ?

Je staat onder de zandbunker,  auto is vol maar de klep gaat niet dicht wat nu.

  

Bij ons in Noord-Holland gebeurt er ook nog wel eens wat. foto's  Nardy S


Recht op zetten                                                                               WHEELIE

Shovel H&S te water zandput Gildehaus 14-03-2008

Met de hulp van de plaatselijke dealer van Hyuandai en Koop Wasserbau GmbH Gildehaus ,Die zorgde voor het  transport van dieplepel een  R500LC-7A
 kreeg de werklust vaste grond onder de voeten Klasse.

meer foto's even de hier onstaande link aanklikken      shovel te water

https://get.google.com/album shovel te water  


Pech en geluk liggen vaak dicht bij mekaar, ook voor deze kipper chauffeur. bij het lossen van de tank ging het mis.

De firma kuiphuis uit Oldenzaal zette de 6x6 van de Sallandse Wegenbouw netjes terug, de chauffeur kwam met de schrik vrij.  Hengelo(ov)  20-02-2008
 foto's Twentetransport

Meer foto's in Twentetransport   

https://meer foto's even deze link aan klikken

  Collewijn Utrecht  

 

Jan Slager                                                                                           foto Arjan Stoel 

  

Het bergen, slepen en takelen van auto´s, bussen en trucks is een vak apart. Het vraagt om het beste materiaal gecombineerd met inzicht en kennis van bergingspersoneel.
Collewijn is hiervoor het juiste adres. Collewijn is een professioneel bedrijf dat sinds 1968 bergings-, sleep- en takelwerkzaamheden verricht.

foto's Arjan Stoel    www.collewijn-berging.nl


2006.  Een werkje in de lutte had deze dieplepel  machinist pech een balk van meer dan 500 kg zware H balk viel op dak van de  Catterpillar kraan. 


Je dacht het, dat het alleen in 2000 mogelijk was helaas in de jaren  60--70 deed men er niet voor onder zie  foto  ingestuurd door  Antoon de Hoop.


Ginaf met asfalt raakt van de weg                                                      Deze Terberg zit muur vast

Vrijdag 16 dec 2005  8.30 luttelgeest noord oost polder geladen ginaf met asfalt raakt van de weg,chauffeur peter licht gewond aan hoofd. Ingezonden door W.Veenstra

foto rechts terberg zit vast.  (geluids wal aan de a28 camping de scheepsbel)


MAN valt, plaats van het gebeurtenis, Hengelo ov  bij de plaatselijk puin breker TRM (datum onbekend) auto was geladen met asfalt brokken,de vracht is blijven hangen.

Foto onder  Piet Bunt, Omgevallen op 26-03-2002  auto was geladen met beton puin ook hier is de vracht is blijven hangen vermoedelijk onder de achterklep. Twentse Recycling Maatschappij.Hengelo (ov)   Erwin.S

 

Vrachtwagen Pongers op de zijkant bij het kippen van een vracht puin. Foto's F Smellink Recycling Maatschappij Almelo 22-10-2006.


                   

Het kan gebeuren je rijdt een boeren erf op en dan een eens zak je weg  (er zat toch nog een putje)                                          foto is uit 1989 A Dolfing


          In Twente gebeuren toch relatief weinig met kippers maar als het gebeurd is het meteen goed mis.mocht je over een foto beschikken stuur die dan in, naar boven staande mail adres en hij wordt geplaatst op deze pagina.


Dit kan allen in Nederland


     Ginaf 10x8 op de zijkant  geen goed begin het was zij eerste rit.                 Tijdens zijn ziekte verlof mocht een andere (nieuwe) collega op zijn wagen rijden                                                                                         maar ja het valt niet altijd mee...... zoals je ziet op de foto's.

                      in gezonden foto?


  

Ook de ster zit wel eens vast zoals je ziet op de foto, De vrachtauto wordt dan leeg gemaakt ,en dat gebeurt in de regel door een dieplepel dan de ketting er aan en je trekt hem er zo uit, zonder schade toebrengen aan de auto. 

 

En dit kan er gebeuren op spuit zand je zakt er gewoon in weg.

 

shovel ballet puin breker   (blunder van een .........)


Ook wij zitten wel eens vast. Heb jij leuke foto's stuur ze dan op  Misser 's van het jaar  stuur ze op, en alles wat leuk is.

Dieplepel   (met de verkeerde kant boven)

Lastig uitstappen als de auto een beetje verkeerd staat of ligt.  voor het doorsmeren.......


                                                                            Dit krijg je thuis gestuurd als je er om vraagt de postzegel moet zelf betalen,  moet er wel bijzeggen dat ik te hard reed op motor. (8 km te hard en dat gaat je kosten  € 30).

    www.zandhazen.com 

Op deze site zult u foto's tegen komen van bouw machines en transport (grondverzet) Deze onder staande foto's staan er op en nog veel meer 

In Twente gebeuren toch relatief weinig met kippers maar als het gebeurd is het meteen goed mis.mocht je over een foto beschikken, stuur die dan in, naar hier het onder staande mail adres en hij wordt geplaatst op deze pagina. 

  Terug naar index --- Home


Als er  foto's  op de web site staan die niet gewenst zijn, mail dan even .Dan worden deze verwijderd.Dit geldt ook voor foto s  waar copyright op zit. Want ik krijg ook foto's  waarvan ik niet weet  waar ze vandaan komen. Heb je leuke foto's  dan stuur ze op naar   of   twentetransport1@gmail.com   ook nieuws is welkom.  Niet alle  ingestuurde foto's kunnen geplaatst worden. (Wegens ruimte gebrek.)  Aan kennelijke druk-of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Op bijna alle foto's  zitten Auteursrecht op (copyright) dus je mag mijn foto's ook niet zonder mijn toestemming op internet zetten.