Div  kipper Transport bedrijven uit noorden & zuiden en midden van Nederland  deel 1 

   Div  kipper Transport  Nederland deel 2

Deze website komt tot stand door: medewerking van div inzendingen van vele bezoekers. (Helaas kunnen niet alle ingestuurde foto's  geplaatst worden, dit wegens ruimte gebrek.   ( ik doe dit zonder sponsors dus de ruimte is beperkt)

TRUCK  SITE  FROM  THE  NETHERLANDS  --  TRUCKPICTURES ON THE WEB.-- TIPPERS  OFF-ROAD TRUCKS
  Nieuw :  

kleine foto s voor vergroting aanklikken.         small photograph pushes s for enlarging.

26-03-2005 4148  wiebe.jpg (157285 bytes) 26-03-2005__wiebe_8x8_mer-1.JPG (77697 bytes) 24-07-2005wiebe  nieboer bv-3.JPG (165758 bytes)

      T.Haan.Scheemda       

T.Haan.Scheemda ( Groningen)  De sterren uit het noorden.

Lichtgewicht 10x8 ACTROS 5044 AK  gewicht netto 17.020 kg    netto laadverm 33.080 kg  bruto 50.000 kg dit is een heel hoog laadvermogen voor een 10x8  maar zoals je kunt zien op de foto is de kipper  van aluminium.

MERCEDES-BENZ.ACTROS 4150 AK 8X8(9 juli 2004 Truck of the Year 2004

  

                       4x4 Mercedes 1617  T Haan                                     Kaspers Stadskanaal --Gebr Fruitema --T Haan -- Mercedes 8x8.foto's  ingestuurd door Hiski Haan.

Meer foto's van T.Haan  Scheemda in de        Diavoorstelling

Gebr. Fruitema uit Oude Pekela


                  Van der Wiel  Drachten              

Een veelzijdig bedrijf met drie werkmaatschappijen en meerdere participaties. Al meer dan 50 jaar zijn wij op professionele wijze actief op het terrein van transport, infrastructuur en milieutechniek.

Vervoer wegenbouwmaterialen gebeurt zowel met kiptrailers als 8x8 en 6x6.

Met een aanzienlijk aandeel in de noordelijke markt is Van der Wiel Transport BV koploper van zand, grond, slib, asfalt en wegenbouwmaterialen.


Transport bedrijf b.veldman & zn

`Transport bedrijf b.veldman & zn is in 1924 begonnen met het wegvervoer de laatste jaren is het bedrijf gespecialiseerd in het kipper en containervervoer , met name zand en grond vervoer ,container vervoer (bouw en sloop) en  vervoer van bouwmaterialen.

 


Transport- en Grondverzetbedrijf Bosch Valthermond BV te Valthermond (Gemeente Borger-Odoorn)                                    Transport   Roseboom  EDE .


    CM-Kalk kolham   

MAN 8x4  de ster 2628 AK bijna 20 jaar oud

Koers Transport BV

Het familiebedrijf bestaat sinds 1918 en wordt momenteel gerund door de vierde generatie Koers. Firma K. Koers te Smilde ontwikkelde zich van een transportonderneming tot de huidige onderneming KKS beheer BV te Hoogersmilde.


De transportonderneming Koers Transport BV is een onderdeel van KKS beheer BV en is gespecialiseerd in kipper-, container- en afvaltransport voor losgestorte materialen. Het transport kan bestaan uit bouw- , sloop- en groenafval, bouwmaterialen zoals zand en funderingsmaterialen en ook uit cultuurtechnische producten als compost, teelaarde en bomengrond.

 Dusseldorp 

OfficiŽle persbericht van maandag, 31 januari 2005. Persbericht

Dusseldorp neemt activiteiten Nijhoff Milieuzorg BV Nijverdal over

Per direct neemt Dusseldorp Inzameling en Recycling uit Lichtenvoorde de activiteiten van Nijhoff Milieuzorg B.V. te Nijverdal over. Deze overname past in de strategie van Dusseldorp om in Twente en Salland de marktpositie verder te verstevigen

Dusseldorp neemt Egberink Borne over

Per direct neemt Dusseldorp Egberink te Borne over. Egberink Borne is sinds 1946 actief op het gebied van grond- en sloopwerken, alsmede de verhuur van afvalcontainers en de uitoefening van een transportbedrijf. Reden van verkoop is dat er geen opvolger is gevonden. De locatie in Borne heeft een uitstekende ligging aan de autosnelweg A35 / A1. De werknemers van Egberink komen in dienst van Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek  info Dusseldorp.


     Ballast Nedam   

Ginaf 6x6+ 8x4 Daf  Foto Herman en J. van der Kolk. Transportbedrijf van Drooge  (Ballast-Nedam Regio Oost) Nijverdal.


Rasenberg---Jac Caron bv---Schapers--(wegenbouw + transportbedrijven) Brabant.

Schapers BV, opgericht in 1934, heeft op de Nederlandse en Belgische markt naam gemaakt als wegenbouwer. Schapers biedt met meer dan 80 medewerkers, een breed pakket aan diensten, variŽrend van grondwerk, funderingen, rioleringen, asfaltwerken en bestratingen.

www.schapers.nl

Schapers BV, opgericht in 1934, heeft op de Nederlandse en Belgische markt naam gemaakt als wegenbouwer. Schapers biedt met meer dan 80 medewerkers, een breed pakket aan diensten, variŽrend van grondwerk, funderingen, rioleringen, asfaltwerken en bestratingen.

   

Mus transport --  Herwijnen -- A Helmer bv -- Jac Caron bv--Bam nbm--Buuron--Heuff--

 

 Transportbedrijf Jac Caron bv 

  Rasenberg Wegenbouw 

Rasenberg Wegenbouw is sedert de oprichting (1919) tot op de dag van vandaag de kernactiviteit van de Rasenberg-bedrijven. Vanuit vier regionale vestigingen te Breda, Eindhoven, Rotterdam en Krabbendijke worden de opdrachtgevers bediend op het gebied van infrastructuur in de meest uitgebreide zin. In dit kader biedt Rasenberg Wegenbouw haar opdrachtgevers een zo breed mogelijk pakket van activiteiten en diensten, waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

foto's ingezonden door Toine van Gils.

Zuid Nederlandse Asfalt Centrale BV

 

Op het noordelijkste puntje van industrie terrein De Krogten in Breda staat de Zuid Nederlandse Asfalt Centrale. Hier vindt, sinds 1976, de productie plaats van asfalt ten behoeve van de wegenbouw.


De kruijf:Rhenen.       Deze foto's zijn ingestuurd door Erik De kruijf

De naam "de Kruyf" is al tientallen jaren een begrip in de omgeving van Rhenen en daarbuiten. Sinds de oprichting in 1903, heeft het familiebedrijf een enorme groei doorgemaakt. Lange tijd was het bedrijf in de Rhenense binnenstad gevestigd. Sinds 1995 beschikt het over een modern pand op industrieterrein Remmerden.

MAN  6x6  Massa ledig voertuig 16.490 kg    Maximum massa voertuig 33.000 kg    Laadvermogen 16.510 kg   bj 2002

GINAF 10x8 G 5450  Massa ledig voertuig 19.520 kg Maximum massa voertuig 50.000 kg   Laadvermogen  30.000 kg bj april 1997

MAN 27-372 6x6 Massa ledig voertuig 12.840 kg  Maximum massa voertuig 28.000 kg  Laadvermogen 16.160 kg    bj 1991.

ACTROS 3353 AK/6X6 Massa ledig voertuig 12.980 kg Maximum massa voertuig 28.000 kg Laadvermogen 15.020 kg bj 2002.

  

TGA MAN 26-410

MERCEDES-BENZ  ACTROS 1848LS Massa ledig voertuig 7.780 kgMaximum massa voertuig 19.000 kg  Oplegger geremd 42.220 kg dit is het totaal gewicht van het voertuig bj 1999

 


      Hiddink Winterswijk    

Hiddink Winterswijk bestaat uit een aantal zelfstandige bedrijven die harmonieus naast elkaar bestaan en met elkaar bestaan en met elkaar een sterke multi-disciplinaire onderneming vormen Binnen de werkgebieden: verhuur van grondverzetmaterieel aanneming van grond-, weg- en waterbouwkundige werken, (mobiele) recycling, handel in primaire en secundaire grondstoffen en transport kan Hiddink Winterswijk aan alle denkbare wensen en eisen van haar opdrachtgevers tegemoet komen

 

                            foto's ingestuurd door  Remon.......


  H. NIEBOER & ZONEN b.v  

24-07-2005wiebe  nieboer bv-3.JPG (165758 bytes)

foto Wiebe Haan

Het verhuren van Kippers, vrachtwagens met een kantelbare laadbak, behoort verder tot onze werkzaamheden. Voor alle soorten transport, hebben wij een geschikte Kipper.    www.nieboertransport.nl 


Siers Oldenzaal

De Siers Groep is een Nederlands concern dat zich hoofdzakelijk richt op de Nederlandse markt. De Groep legt zich met name toe op het gebied van leidingbouw, kabelleggen en montagewerk. Daarnaast is binnen de Siers Groep knowhow aanwezig op het gebied van telecommunicatietechniek, glasvezeltechniek, projectering van netten, uitzet- en meetwerkzaamheden, revisiewerk, installatietechniek, bliksem- en overspanningsbeveiliging, potentiaalvereffening en aardingen.


  Plegt-Vos Materieel B.V. 

Plegt-Vos Materieel mag gezien worden als de logistieke motor van Vos Bouwdivisie.
Een modern en goed onderhouden materieelpakket is beschikbaar voor vele soorten bouwkundige en infrastructurele werken.

 

foto    Dennis Ensink.


 HANS PLEGT TRANSPORT.

Opgericht in 1994 als eenmanszaak, rijdend met 1 truck. Anno 2003 uitgegroeid tot een zeer flexibel transportbedrijf met 4 vrachtauto's. Wij zijn een transportbedrijf toegespitst op de bouwwereld. Het gros van onze opdrachtgevers ontplooit activiteiten in de bouw. Zo vervoeren wij sinds het begin van ons bestaan voor MEGA-MIX Balderhaar hun Ī 25 ton zware metselsilo's. Tevens handelen wij in alle soorten industriezand en grind.Enkele jaren later kwam daar het transport van alle soorten bouwmaterialen die maar nodig zijn op een bouwplaats bij, toen een steentrailer het wagenpark kwam versterken. Dit alles in opdracht van Raab Karcher Eshuis; ťťn van de grootste bouwmaterialenhandelaren van Nederland.Door in de jaren erna nog een containertruck en een steentrailer aan te schaffen, was de vloot compleet en voeren wij voor onze opdrachtgevers hun wensen snel, accuraat en naar tevredenheid uit.

 Meer foto's  op de web site   www.hansplegt.nl     (foto fe sluik)

Deze foto van de scania 8x4 is gemaakt in Markelo bij zandput de Domelaar  Door Henri te Loo   R114 bj 2001 laadverm 21.540 kg  leeg 15.460 kg Maximum massa voertuig 37.000 kg.

Rouwmaat Scania 8x8 bj 2002 R 124 CB 8X8 HZ 420  laadverm 20.030 kg leeg16.970 kg  Maximum massa voertuig  37.000 kg

 MNO Vervat Transport BV 

M.N.O. Vervat-Rotterdam BV, aannemer van grond-, weg- en water-werken, is sinds zijn oprichting in 1920 actief in: het bouwrijp maken van bouw- en haventerreinen, het uitvoeren van infrastructurele werken, dijkverzwaringen, grondwerkzaamheden en het aanleggen van recreatie projecten. Hiernaast is M.N.O. Vervat-Rotterdam gespecialiseerd in het uitvoeren van bodemsaneringen.


  C. De Veer    uit   HEESCH. 

 

 

Onze nieuwe aanwinst Ginaf 10x8 ws 480 automaat.      foto's Hayco Veer.


                                       TRANSPORTBEDRIJF   BAARS    DIDAM                                        

Transport bedrijf Baars is een familie bedrijf van de derde generatie en de vierde opkomst. Het bedrijf bestaat al van voor 1954 men is gestart met paard en wagen in de jaren vijftig ging over op de gmc reo/magirus hanomag /henschel. In 1976 kwamen de eerste m.a.n truck, In 2005 de eerste daf trekker die gebruikt wordt het vervoeren van zeecontainers . Men rijdt veel voor de wegenbouw asfalt ,zand enz , ook rijdt men klei voor div steen fabrieken in de regio.

MAN 8x4 en 10x4 van de firma Baars Didam    foto Chris Baars

Hier op de foto links nog een oude Hanomag Henschel H261 6x6, men is nog bezig met het opknappen van  gmc kipper 6x6 uit 1943.


Deel 2 hier onder aanklikken

   Div  kipper Transport  Nederland deel 2

Als er  foto's  op de web site staan die niet gewenst zijn, mail dan even .Dan worden deze verwijderd. Dit geldt ook voor foto s  waar copyright op zit. Want ik krijg ook foto's  waarvan ik niet weet  waar ze vandaan komen. Heb je leuke foto's  stuur ze op naar de hier onderstaande adressen  ook nieuws is welkom.  Niet alle  ingestuurde foto's kunnen geplaatst worden. (Wegens ruimte gebrek.)  Aan kennelijke druk-of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Op bijna alle foto's  zitten Auteursrecht op (copyright) dus je mag mijn foto's ook niet zonder mijn toestemming op internet zetten.

Deze website komt tot stand door: medewerking van div inzendingen van vele bezoekers. (Helaas kunnen niet alle ingestuurde foto's  geplaatst worden, dit wegens ruimte gebrek.   ( ik doe dit zonder sponsors dus de ruimte is beperkt)

Foto's in sturen  naar volgende    Mail      twentetransport@hotmail.com 

Terug naar index