Even voorstellen

Ik ben Wilma ter Schure. Al vanaf mijn jeugd ben ik niet bij paarden weg te slaan. In 1988 werd ik besmet met het IJslander virus door Sandra Grasser (nu Jonkman, van Stal Foxan) en ik leerde Brigitte ter Schure kennen, met wiens broer ik later getrouwd ben. Van haar Stoeterij Kandia komen verschillende van mijn lespaarden. Van mijn hobby heb ik mijn beroep gemaakt. Eerst in dienst van diverse maneges en paardentrainers, w.o. dravertrainers en enige jaren bij Gunnar Írn Isleifsson, een IJslander die een trainingsstal had bij Hannover in Duitsland. Van hem heb ik veel geleerd over jonge paarden trainen en gangen rijden. Nu run ik ons bedrijf Stal Leeuwenhart.
Als ik er een dagje of langer niet ben, neemt Esther de verantwoording voor de paarden en het hele bedrijf zonder problemen over.

Eigenaresse

In 2006/2007 heb ik de opleiding tot Trainer/Instructeur voor IJslandse paarden gevolgd bij MBO Helicon Deurne. Na een leerzame ontdekkingsreis -samen met Doni- om de verplichte wedstrijdpunten te halen ben ik sinds 2012 lid van de VIT, de Vereniging van Instructeurs en Trainers voor IJslandse paarden. Nu hebben Doni en ik de smaak van het wedstrijdrijden te pakken. Dus zie je ons regelmatig op de wedstrijdterreinen met onze grote blauwe auto en dochter Kim die meegaat als groom. Wij trainen onder begeleiding van Armet Tuijn.

Waltzing en Enzo

 

   

Dochter Kim, zat op jeudige leeftijd al te paard (boven),
echtgenoot Gerard met zijn dravers (onder)

Waltzing en Enzo

Tenslotte:
De naam Leeuwenhart komt van mijn meisjesnaam:
van Leeuwen. Wij hebben hart voor paarden, vandaar Leeuwenhart. 

En voor wie het nog niet wist:
Ruurlo ligt in het hart van de achterhoek..